Livrare

Pentru finalizarea unei comenzi trebuie sa alegeti una din modalitatile de Livrare:

1. Posta Romana  - timp de livrare 3-5 zile lucratoare din momentul expedierii comenzii.

Taxa pentru livrare prin Posta Romana este de 13 lei.
Pentru o comanda ce depaseste  valoarea de 240  lei este gratuita.
Daca alegeti aceasta modalitate trebuie sa va prezentati la oficiul postal de care apartineti chiar daca nu primiti un aviz in posta.     

2. Curierat rapid -  Timp de livrare de maxim 2-3 zile lucratoare.

Taxa pentru livrare prin Curierat Rapid este de 13lei, si este gratuita prin aceasta modalitate daca comanda depaseste  valoarea de 240 ron.  
  

ATENTIE!!!!! La comenzile retinute( cumulate si expediate impreuna) se adauga costul aferent transportului , 13 LEI prin Posta Romana si 13 lei prin Curier daca nici una din ele nu este mai mare de  240 lei, INDIFERENT DE SUMA LOR!!!!!      
LIVRAREA ESTE GRATUITA peste 240 lei!!     

                                                          

Retur

Orice produs comandat poate fi returnat fara a va motiva decizia, cu conditia de a fi notificati in scris, in prealabil prin intermediul adresei de email office@outletfemei.ro. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, in acelasi ambalaj si cu toate accesoriile care l-au insotit.

Returul trebuie sa contina inclusiv chitanta !

Cheltuielile de returnare in cazul unui retur vor fi suportate de catre Cumparator.

Coletul de retur nu se trimite cu ramburs. Din Contravaloarea returului se CREEAZA UN VOUCHER  care poate fi folosit la achizitionarea altor produse!!!

Din valoarea produselor se retin costurile aferente Returnarii produslor!( comisioanele bancare, comisioanele postale, costurile de retur)!!!

Produsele pot fi returnate in termen de maxim 10 zile lucratoare de la data preluarii coletului de catre dvs.

Returnarea produselor  se poate face prin Curierat sau prin Posta Romana!

In momentul plasarii NOII COMENZI AVETI OBLIGATIA sa specificati pe comanda respectiva la Rubrica de Observatii - mesajul cu produsele care vin retur pentru a fi scazute din actuala coamanda!

Dupa sosirea returului va fi exepdiata noua comanda din totalul careia se scad produsele returnate!

NOU!!!! FACILITAM RETURUL DUMNEAVOASTRA!!!!!!


Venim astfel in intimpinarea solicitarilor dumneavoastra si va punem la dispozitie returul prin firma de curierat Cargus. Livrarea coletului se face IN MAXIM 2 ZILE LUCRATOARE iar costul expedierii este de doar 13 RON, suma ce nu trebuie platita pe loc, ci va fi ADAUGATA la  contravaloarea produselor returnate.

Daca doriti sa beneficiati de aceasta procedura, tot ce trebuie sa faceti este sa sunati la nr de tel  0752.269.950 iar noi vom trimite un agent Cargus la adresa furnizata pentru a prelua coletul!

VA MULTUMIM!

Adresa de Retur:  SC OUTLETFEMEI SRL  str Republicii , nr 914  Loc. Gilau, Jud Cluj, cod 407310

Program Call center - Luni si Vineri intre orele 09:00-17:00
Sambata- Inchis
Duminca - Inchis