brand-uri

Despre Noi

Suntem o mica companie din ardeal care a avut sansa de a in legatura directa cu unii din cei mai mari furnizori de haine outlet din Europa. 

Am inceput cu OutletCopii.ro , produse de outlet, hainite de firma la o fractiune din pretul original pe care l-ati plati in magazinele Zara sau H&M. 

Apoi am continuat cu OutletFemei.ro, pentru ca si noi doamnele si domnisoarele putem profita de aceasta ocazie de a purta haine de cea mai buna calitate si croiala impecabila la un pret foarte accesibil. 
Va punem la dispozitie astfel haine de la Zara, United Colors of Beneton, H&M, C&A si de la cei mai mari producatori de echipamente sport: Adidas, Puma, Nike si multi altii. Aceste haine sunt produse de Outlet, diferite colectii din anii anteriori care s-au gasit in magazine, produse de anumite marimi care nu au fost vandute si astfel intra in outleturi cu stoc limitat. 

Avem ocazia sa va oferim mii de modele de haine pentru femei de toate varstele. Modele casual sau chic de la branduri celebre pentru stil si eleganta, a caror standarde de calitate sunt foarte inalte -  acum la reduceri de pana la 80%. 

Ce spun clientele noastre